Društvo

ČEKAJU SUDSKI EPILOG

Šuker: Vjerujemo u nedužnost braće Mamić i Vrbanovića

"Vjerujemo u nedužnost braće Mamić i Damira Vrbanovića", stav je Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza o uhićenjima čelnih ljudi HNS-a i trenera Dinama, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Davor Šuker

Davor Šuker   FOTO:Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
Piše: Media servis

"Čekajmo sudski epilog i onda ćemo imati i dosta i presica i razgovora, i donijet ćemo one najvažnije odluke, a to su da Liga počinje i da Savez funkcionira normalno i stabilno", rekao je Šuker.

Na pitanje je li Zdravko Mamić koji obnaša funkciju dopredsjednika HNS-a suspendiran, odogovorio je kako u priopćenju sve piše te se osvrnuo na optužbe njemačke državne televizije da je surađivao s kladioničarskom mafijom.

"Tko može opravdati sve ove stranice, tko može opravdati toliki gnjev prema HNS-u, prema njegovom predsjedniku, prema generalnom tajniku koji je rekao što misli. Prije tjedan dana sam rekao da sam u to vrijeme bio u Njemačkoj. Za mene je slučaj gotov", kaže Šuker.

Ostatak obraćanja Šuker je iskoristio za iznošenje pozitivne statistike saveza, ali i kako je ponosan na hrvatski nogomet.

"Nogomet će uvijek biti igra zdravlja, sreće i zadovoljstva. Doći će brzo europsko prvenstvo. I vi ćete biti u kockicama i bit ćemo svi ponosni", zaključio je Šuker.