Moda & ljepota

PROVJERENO

Sa ova tri trika povećajte svoje grudi!

Niste jedna od onih sretnica koja se može pohvaliti velikim grudima. Ne znate kako odabrati grudnjak za male grudi, a ponekad se osjećate nezadovoljnom zbog nedostatka veličine? Pokušajte primijeniti ova tri savjeta. Narast' će.

Ilustracija   FOTO:Kodeks.me
Piše: Republika.eu / Zadovoljna.hr

Hrana bogata proteinima

Hormoni estrogen i progesteron imaju značajnu ulogu u određivanju veličine grudi. Želite li punije i čvršće grudi, važno je da tijelu omogućite prirodno i pojačano lučenje ovih ženskih hormona.

To se može postići uz pomoć namirnica bogatim proteinima poput crvenog mesa, ribe, peradi i jaja. Ako pak preferirate povrće, ono najbogatije proteinima su kvinoja, mahunakrke, orašasti plodovi, tofu, špinat te ostalo zeleno lisnato povrće.

Hrana bogata estrogenom 

Spomenuti hormoni zaslužni su za izgled vaših grudi, a veća razina estrogena može se postići na prirodan i zdrav način. Sve što trebate učiniti je dnevni meni obogatiti namirnicama koje povećavaju razinu hormona u organizmu.

Namirnice koje sadrže najviše prirodnog estrogena su sjemenke lana i suncokreta, soja i brojne namirnice napravljene od soje te jaja i mahunarke. Isti učinak imaju i čaj od pjeskavice, komorača i crvene djeteline.

Hrana koja pojačava cirkulaciju

Pojačana cirkulacija vašem tijelu donosi brojne prednosti. Osim ljepše kože i smanjenja omražene narančine kore uzrokovane celulitom, zdrava cirkulacija čini čuda i za vaše grudi. Cirkulacija balansira rad organizma, ali i lučenje hormona.

Osim tjelovježbom i rekreacijom to se može postići i namirnicama poput češnjaka, tamne čokolade, đumbira, citrusa, goji bobica, zobi, šparoga, avokada i lubenice.

Izvor: Zadovoljna.hr