Kino & Film

NOVA ULOGA

Channing Tatum potpisao za "Gambit"

Sve veća franšiza 20th Century Foxa, ona o superjunacima X-Mena, posljednjih dana je navodno bila ugrožena.

Amber Heard i Channing Tatum   FOTO:Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
Piše: Republika.eu / MojTV

Prošlog tjedna proširile su se vijesti kako je došlo do zastoja u ugovaranju vodeće uloge za Gambit, spin off filmova X-Men. 

Između Channing Tatuma, koji je već duže vrijeme najavljen u naslovnoj ulozi "Gambita", i studija navodno je  došlo do zastoja u pregovaranju kod potpisivanja ugovora. Vijesti su se kao divlji požar proširile internetskim portalima te se pojavio strah od otkazivanja cijelog snimanja filma.

Portal je također prenio kako ovakvi dugotrajni i teški pregovori nisu neobični za ovakav kalibar uloga koje sa sobom donose niz dugotrajnih obveza. Odnosno ako se prvi film o Gambitu pokaže uspješnim Channing Tatum bi mogao biti vezan uz ulogu dugi niz godina. Glavni primjer takve obveze je Hugh Jackman koji igra ulogu Wolverinea od 2000. godine. 

Dakle naslovna uloga Gambita čvrsto stoji u rukama Channinga Tatuma, na sreću mnogih obožavatelja glumca, ali i na žalost svih onih koji su tijekom ove "krize" navijali za povratak Taylora Kitscha ovoj ulozi. 

"Gambita" će režirati Rupert Wyatt redatelj filmova Planet majmuna: Postanak i Kockar, a scenarij će pripremiti Josh Zetumer. Točnih predviđanja kada će "Gambit" biti u kinima još nema. 

IZVOR: MojTV