Događanja

PANNONIAN CHALLENGE XVI

Osijek: Otvoren najveći festival ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe

Jučerašnje otvorenje Pannonian Challengea zadovoljilo je sve ljubitelje umjetnosti – malo fotografije začinjeno je s puno dobre glazbe. Festival je otvoren izložbom extreme fotografija Tomaža Šantla i Petera Fetticha iz Slovenije.

Otvorenje festivala u Kazamatu   FOTO:Pannonian Challenge
Piše: Republika.eu

Nakon samog čina otvorenja i izvrsne raznolike izložbe, svi su prisutni uživali u glazbi koju je za njih do ranih jutarnjih sati puštao osječki DJ Omer. Uzavrela atmosfera zagrijala je Pannonian ekipu da i u sljedećim danima uživa u svakom trenutku ovog jedinstvenog sportsko-glazbenog festivala.

Prvi sportski dan započeo je u punome jeku, a cijeli je dan rezerviran za naše rolere. Roleri koji će podići adrenalin svim prisutnim gledateljima i ljubiteljima ekstremnih sportova. Festival se odvija na prostoru od 25 000 četvornih metara, gdje će svoje akrobacije pokazati više od 200 vrhunskih vozača iz svih krajeva svijeta. Najbolji svjetski roleri predvođeni su zasigurno najčešće spomenutim dvadesetčetverogodišnjakom iz Californije, Korey Waikikijom. 

 Nakon nezaboravnog provoda u skate parku zabavu ćemo prenijeti i na glazbenu pozornicu gdje će te čekati dvojac koji jednostavno ne smiješ propustiti, Vanillaz. Uz njih do ranih jutarnjih sati atmosferu će održavati i DJ Umbo! Zato, put pod noge i pravac lijeva obala Drave u skate park ukoliko želiš dozu adrenalina pomiješanu s velikom dozom zabave.