Moda & ljepota

SRETNE I ZDOVOLJNE

Glavno oružje koje većina žena uopće ne koristi

Iako smo često otkrivali kakve žene najviše privlače muškarce, što obući i o čemu razgovarati na prvom spoju i slično, ovaj članak nema veze s tim.

Glavno oružje koje većina žena uopće ne koristi   FOTO:Profimedia
Piše: Republika.eu/ Cosmopolitan.hr

Ovaj put ovdje se radi o nečem sasvim drugačijem, odnosnu oružju koje je u posjedu žena, kada je u pitanju i ljubav, no čini se kako ga one sve manje ili gotovo uopće ne koriste. Možeš li pogoditi o čemu se radi? Da ti pomognemo: o ženskoj intuiciji.

Možemo to nazvati instinktom ili leptirićima u trbuhu, u svakom slučaju, ženska intuicija ozbiljan je dar. Uz to, evolucija je dodatno poboljšala naše unutarnje alarme, no mi kao da to zaboravljamo pa često zanemarujemo takve znakove upozorenja, posebno kada je u pitanju ljubav. Pa zašto često ignoriramo signale da je neki muškarci sve ono što zapravo ne zaslužujemo?

Zamisli scenarij u kojem upoznaš dečka, ali nešto u vezi njega ti je sumnjivo ili ti ne ostavlja dojam sigurnosti. No, gotovo većina žena nekako će uvjeriti samu sebe da je on ipak OK i pitati se zašto mu ne bi dala šansu? Krivo, savjetuju stručnjaci. Iako su žene odgajane tako da udovoljavaju drugima, nije tvoj posao trpjeti nekoga, samo zato da ga ne bi uvrijedila.

To ne znači da je baš svaki put tako, ali u većini jest. Naš mozak često može obraditi stvari na jednoj dubljoj razini, a to je vrijedna stvar koja se ne smije zanemariti.

Pa sljedeći put dobro razmisli o prvim takvim znakovima, kako bi izbjegla onu situaciju u kojoj ćeš reći: "trebala sam znati". Znala si, ali si to nisi htjela priznati. Svi smo prošli taj put i samo je potrebno neko vrijeme kako bi se naučile ove lekcije.

To je svakako jedan od najjednostavnijih načina kako da budemo sretne i zadovoljne.


Izvor: Cosmopolitan.hr