Politika

PROGRAM HDSSB-a JE PROVEDIV

Dragan Vulin: 'Za razliku od drugih stranaka, mi imamo vrlo jasan program'

Program HDSSB-a je provediv jer Slavonija nema vremena čekati i vjerujem da ćemo to i provesti, kazao je čelnik HDSSB-a Dragan Vulin za Dnevnik Nove TV.

Dragan Vulin u Dnevniku Nove TV   FOTO:Dnevnik.hr
Piše: Dnevnik.hr / Republika.eu

HDSSB ima dovoljan broj žena u stranci, imamo predsjednicu glavnog odbora i podpredsjednicu stranke, a točan broj će biti jasan u ponedjeljak kada predamo kandidacijske liste, kazao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin u Dnevniku Nove TV.

Vulin je kazao da se ne boji da će ih njihovi birači napustiti.

- Ne bojimo se toga. HDSSB je u Slavoniji, odnosno u pet slavonskih županija itamo nema konkurenciju. I HDZ i njihova koalicija, kao i SDP i njihova koalicija rekli su, u konačnici i u aktalnom mandatu, dokazali su što misle o Slavoniji i često ljudi kod nas kažu kako su na proteklim parlamentarnim izborima, barem nešto i obećavali, kleli se da će sasušit ruke i što sve ne, a evo danas ni to ne rade, a HDSSB je jednina stranka koja zastupa njihove interese - kazao je.

Šef HDSSB-a napominje da su oni drugačiji od HDZ-ove koalicije  po tome što jedini zastupaju interese Slavonije, Baranje, Srijema i Podravine.

- Imamo vrlo jasan program koji je za razliku od drugih koje mogu nazvati listama lijepih želja, provediv jer Slavonija nema vremena čekati i vjerujem da ćemo to i provesti - kazao je Vulin.

Još prije 6 mjeseci vrlo jasno smo rekli, jasno i nedvosmisleno da želimo biti dio buduće vlade Republike Hrvatske, iz jednog jednostavnog razloga. 10 godina HDSSB djeluje i u konačnici postoji i sve to vrijeme smo u opoziciji na nacionalnoj razini i jedini način da provedemo ono što želimo, a to su pozitivne promjene nužne za Slavoniju jer Slavonija više ne smije biti na kraju.

Na pitanje s kim bi mogli koalirati Vulin je kazao da je o tome prerano govoriti.

- Vidjet ćemo kakvi će biti rezulltati parlamentarnih izbora - rekao je Vulin.