Moda & ljepota

U PAR KORAKA

Brzinske frizure za dugu kosu

Iako se čini da je lako s dugom kosom i da je frizura gotova u tren oka, sigurni smo da između vas ima onih koje mogu to opovrgnuti

Frizura za dugu kosu   FOTO:Pinterest
Piše: Republika.eu/ Zena.hr

Duga kosa nekada nije nimalo laka za održavanje, ali postoji bezbroj načina kako možete s njom eksperimentirati. Odabrali smo šest brzinskih frizura za dugu kosu koje možete lako napraviti kod kuće, a savršene su za više prigoda! Također, želimo vas skrenuti pažnju da svakako pripazite koje preparate koristite jer sve to utječe na rast kose i na to da kosa izgleda zdravo i svježe. Svakako redovito odlazite frizeru, ali ne zaboravite i na zdrav stil života - dobra prehrana, vježbanje i odmor. 

Odabrali smo za vas nekoliko ideja kako bi svaka frizura bila savršena i gotova u trenu te nosiva u više kombinacija i prigoda!

Pletenice

Svestrane pletenice! Ma tko ih ne voli? Postoji mnogo načina kako eksperimentirati s ovom frizurom, ali prije svega, naravno, naučite neke osnove za najjednostavnije pletenicu. Tutorijale za to pronađite na Youtube kanalu, a danas postoji bezbroj ideja i stilova kako napraviti vrhunske pletenice kod kuće, uz malo truda. 

Mašna u kosi

Ova slatka frizura odlična je za dugu kosu! Bilo da stavite gotovu mašnicu u kosu ili jednostavno iz svoje kosu napravite mašnu - sve izgleda slatko i lijepo. Frizura će izgledati odlično bilo da većinu kose svežete u rep, ali i ako se odlučite na to da je ostavite raspuštenu.

Marama na glavi

Marama može poslužiti kao super modni dodatak i na kosi! Ovo je jednostavan način za malo efektnosti u frizuri. 

Niska punđa

Jedna sasvim brzinska frizura je niska punđa. Ovo je frizura koja može istovremeno biti moderna i elegantna, a s druge strane ležerna - sve ovisno o tome kako je složite.

Visoki rep

Konjski rep poznat je svakoj ženi koja ima dugu kosu. Uvijek je odlično rješenje i za masnu kosu, a izgleda super baš uvijek! Nemojte se ustručavati kombinirati ga sa pletenicom, mašnicom, kovrčama, uredan ili lagano neuredan


IZVOR: Zena.hr