Događanja

ZAGREBAČKI ORKESTAR I ZVJEZDICA

Vanna će proslaviti 25. obljetnicu karijere

Već 25 godina drži se na glazbenoj sceni, i Vanni je uspjelo bez prevelikih problema. Prekrasan jubilej proslavit će sutra koncertom u Lisinskom. Danas je odradila probu i otkrila da nam sprema brojna iznenađenja! Među njima je i pobjednica Zvjezica Mia Negovetić

Ivana Vrdoljak - Vanna   FOTO:Facebook
Piše: Republia.eu/ Rtl.hr

Nakon 25 godina karijere, pet studijskih albuma i čak dva Porina, Vannina jedina želja je bila nastupati u pratnji orkestra. Uoči sutrašnjeg spektakularnog koncerta u hrvatskoj metropoli, gospođa Vrdoljak treperi od uzbuđenja.

"Sad još samo moram to sutra otpjevati, nadam se kak sam si sanjala, stvarno moram reći da uživam", rekla je Ivana Vrdoljak Vanna

Iza nje su tri samostalna koncerta u Lisinskom, no ovaj četvrti bit će posve drukčiji. Prvenstveno kad čujete megahit 'Tek je 12 sati' u pratnji zagrebačke filharmonije.

"To je bila zapravo ideja da nakon toliko godina da izađem iz gabarita sigurnosti i ugode i ponavljanja, ali ovaj put smo otišli stepenicu više", kaže Vanna.

Izlazak iz zone sigurnosti na sutrašnjem koncertu u Lisinskom, svojom pojavom uveličat će i trenutačno najsjajnija zvjezdica na estradnom nebu.

"Neka maramice bude spremne, ja ću otić sa bine jer ona je meni priuštila puno više suza nego što sam ja htjela pokazati u javnosti tako da ću se ja povući s bine i presvući", upozorila je Vanna svoje obožavatelje.

Velika zvijezda u malom tijelu čak i za vrijeme showa nije mogla vjerovati da je doslovno rasplakala žiri.

"Ne znam uopće kako da to opišem, jako sam sretna jer mogu nekoga tako rasplakati pa mi je baš drago da sam to uspjela", prokomentirala je pobjednica Zvjezdica Mia Negovetić.

A da u Zvjezdicama vlada pravo zajedništvo i sloga dokazuju i suradnje između članova žirija! Pod ravnanjem maestra Zdravka Šljivca, Vannini će hitovi zasjati u punom sjaju!

"Nekad se u životu nešto mora poklopit, pa ako nikom drugom eto meni se ovaj put poklopilo, evo baš sam sretna", rekla je Vanna.  

Jer kako bi se drukčije i osjećao čovjek kojemu se ostvarila najveća želja.IZVOR: Rtl.hr