Glazba

20 GODINA KARIJERE

Nina Badrić oduševila publiku na svom prvom solističkom koncertu

Nina Badrić oduševila je publiku na rasprodanom koncertu u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pjevajući najveće hitove iz svoje bogate karijere duge čak dva desetljeća

Nina Badrić   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu

U Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pjevajući najveće hitove iz svoje bogate karijere, Nina Badrić oduševila je svoju publiku. 

Za ovu priliku odjenula je raskošnu večernju haljinu s rukavima od tila i otvorenim leđima koja nije dozvoljavala nošenje grudnjaka, a koja je bojom radila zapanjujući kontrast njenim plavim pramenovima.

Dugu večernju haljinu sparila s ogrtačem u obliku krila i tako podignula ovo izdanje do novih modnih visina, kreirajući prizor koji je neodoljivo podsjećao na revije Victorije Secret.

Poznata pjevačica obećala je susret za pamćenje, a njen prvi koncert rasprodan je u samo par dana pa će Nina održati još jedan u ponedjeljak, 30.studenog. Koncert je otvorila pjesmom "Ja za ljubav neću moliti" 


Zagrebe moj! Bili ste magični! Nadam se da vam je bilo lijepo kao meni! Volim vas! ❤️ #ninabadric #lisinski

Posted by Nina Badrić on 25. studeni 2015
 
 
"Mama ipak zna najbolje. Hvala vama sve predivne duše koje sa mnom dijelite moje verse i note" napisala je Nina pokraj fotografije s majkom koju je objavila na svom Instagram profilu, a brojni obožavatelji u komentarima su joj poručili kako im je stvarno pripremila koncert za pamćenje.
 

Mama ipak zna najbolje. Meni je Bog dao puno! Dovoljno za sreću. ❤️

Posted by Nina Badrić on 26. studeni 2015