Kino & Film

LOŠIJA GODINA

Filmovi Deppa i Clooneyja promašaji u kinima

George Clooney i Johnny Depp među najvećim su zvijezdama u Hollywoodu, ali su se ove godine našli i u filmovima koji su najviše podbacili na kino blagajnama

Piše: Republika.eu / 24sata

Glumci su se pridružili Billu Murrayu i Seanu Pennu na listi najvećih ovogodišnjih holivudskih podbačaja koju je sastavio Forbes.

Komedija Billa Murraya 'Rock the Kasbah' o ostarjelom rock menadžeru koji je zaglavio u Afganistanu, a koju su kritičari 'dočekali na nož', zaradila je samo 2,9 milijuna dolara na uloženih 15 milijuna u produkciji. 

Triler 'The Gunman' Seana Penna, drugi je na listi neuspješnih. Film je zaradio 10,7 milijuna, a snimanje je stajalo četiri puta više. 

George Clooney nije bio tako loš, ali nije uspio spasiti Disneyjevu fantaziju 'Tomorrowland' koja je bila veliko razočaranje na blagajnama. Film je zaradio 200 milijuna dolara, ali je na produkciju utrošeno 190 milijuna i, s jedva opravdanim proračunom, na 14. je mjestu ovogodišnjih podbačaja. 

Film Johnnyja Deppa, komedija 'Mortdecai', zaradila je 47 milijuna dolara na uloženih 60 milijuna, što je glumca svrstalo na deseto mjesto na popisu. 

IZVOR: 24sata