Moda & ljepota

DOVOLJAN JE RUŽ!

Novogodišnji make up trend za kojim su poludjele mnoge dame

Za doček 2016. godine trebat će vam samo jedan kozmetički proizvod da izgledate savršeno!

Savršeni make up za novogodišnju noć   FOTO:Fotolia
Piše: Republika.eu/ Cosmopolitan.hr

Kako stižu blagdani tako se povećava i euforija. Svi volimo božićni i novogodišnji duh, ne samo zbog slavlja i provoda već i zbog obiteljskog okupljanja, pravljenja novih odluka, ali i blagdanskog stajlinga.

Kako biste i na ovom dočeku zasjale i izgledale drugačije, predlažemo da inspiraciju potražite kod slavnih dama. S obzirom na to da su one najhrabrije i da nam uvijek predstave trend koji će vladati cijelu sezonu, na Instagram profilima sakupite ideje za savršenu novogodišnju šminku.

Kako možemo primijetiti, za doček 2016. godine bit će popularne 3 nijanse ruža: tamnoljubičasta, smeđa i crna.

Tamno smeđi ruž odlično će vam pristajati ako želite da vam usne budu u prvom planu, a opet ne previše dramatične. Ako naglasite usne ovom nijansom, za oči će vam biti potrebno samo dosta maskare i dobra make up podloga.

Za smjelije dame koje žele da glavni ukras njihovog stajlinga budu usne preporučujemo tamnoljubičastu nijansu. Jedino što vam je pored ove nijanse potrebno je eyeliner i dobra podloga.

Za najhrabrije dame koje žele istaknuti svoje usne u prvi plan, tu je crni ruž! Iako na prvi pogled djeluje previše mračno za jednu proslavu, uz adekvatnu toaletu, crni ruž će biti pravi ukras.


Izvor: Cosmopolitan.hr