Ljubav & sex

ONI TO VOLE

Osvoji ga bez riječi!

Muškarci padaju na ono što kažemo, ali kada je u pitanju pravo osvajanje, tvoje riječi padaju u drugi plan. One su šlag na torti, ali prije toga ga možeš privući na drugačiji način

Muškarci padaju na ono što kažemo   FOTO:Fotolia
Piše: Republika.eu/ Index.hr

Ono što nosiš je jako važno

Odjeća ne čini čovjeka, ali stvara prvi dojam, pa odjeća govori o tebi prije nego što si ti rekla ijednu riječ. Kada su muškarci u pitanju, stvari su poprilično jednostavne - ne zanima ih koliko je nešto moderno ili ne, više se fokusiraju na to kako nosiš to što nosiš. Znaju kad ti je ugodno u odjeći, a znaju i kada odjeća nosi tebe. Istraživanja pokazuju da muškarci padaju na kombinacije koje nisu previše napadne, ali i na one odjevne predmete koji ocrtavaju tvoju figuru.

Tvoj glas igra važnu ulogu

Sjećaš li se Janice iz serije Prijatelji? Njezin glas je odbijao muškarce, jer nitko ne voli ženu koja krešti. Naravno da nećeš mijenjati svoj prirodan glas, ali možeš promijeniti način na koji pričaš. Muškarcima su puno zanimljivije žene koje pričaju malo tiše - njima će posvetiti više pažnje nego onima koje se deru i biraju visoke tonove. Govori malo tiše, da ti se približi, i puno ćeš ga brže osvojiti. 

Budi njegova prijateljica

Muškarci su jako nervozni kada je riječ o osvajanju žena, a mnoge im žene to dodatno otežavaju glumatanjem i pravljenjem da su neosvojive. Lijepo je zadržati dozu mističnosti, ali ako želiš stvarno osvojiti frajera, pokušaj s prijateljskim pristupom. Ako se u tvom društvu osjeća ugodno, htjeti će te ponovno vidjeti.


Izvor: Index Rouge