Kazalište

KARNEVALSKI SPEKTAKL U ZAGREBU

Lisinski pleše pod maskama

Lisinski i ove godine pleše pod maskama. Iduće subote ova koncertna dvorana na jednu će se noć pretvoriti u veliki plesni podij, najavljuje ravnatelj dvorane Dražen Siriščević

Nastupaju Maja Šuput i Saša Lozar sa svojim bendovima   FOTO:Igor Kralj/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Nastavljamo jednu lijepu tradiciju grada Zagreba. Mislim da je to najveći karnevalski spektakl u Zagrebu. I ove godine ludi Fašnik će sakriti sve stolce izb dvorane Lisinski i pretvoriti ovu koncertnu dvoranu u najveću plesnu pozornicu Zagreba, a mislim i Hrvatske", rekao je Siriščević.

A da bi se maskirani posjetitelji kvalitetno naplesali ove će se godine pobrinuti: "Maja Šuput i Saša Lozar sa svojim bendovima. Zabavljat će brojne maskirane posjetitelje dvorane u velikoj dvorani. Za sve posjetitelje ćemo birati najlijepše maske koje će dobiti vrijedne nagrade. Ostali koji neće moći ući u dvoranu, u predvorjima će biti zabava cijelo vrijeme s DJ-em Robertom Marekovićem."

Uz dobru glazbu Lisinski nudi i razna jedinstvena događanja: "Imamo onaj glasovitn Smart električni koji će voziti po dvorani. To je jedinstvena prilika da se autom vozite kroz dvoranu Lisinski. Dolazi nam skupina Cirkorama koja će zabavljati publiku žongliranjima i mađioničarskim trikovima. Bit će i gatare koje će ljudima proricati u Lisinskom samo najbolju budućnost uz najbolje programe koje Lisinski pruža. Puno, puno različitih programa nas ovdje očekuje..."

Za dobar provod potrebna je i energija: "Naravno, sjajna i gastronomska ponuda, bit će nešto za pojesti i popiti..." Uz cijenu ulaznice od 100 kuna dolazi i jedan obavezni zadatak: "Ovo je karneval, prema tome, bez maske je ulaz zabranjen."

Ludu zabavu najavljuje i Saša Lozar: "Prvi put mi je da nastupan na plesu pod maskama u Lisinskom. Prošle godine je to bilo ludilo. Vjerujem da ćemo Šuput i ja pomaknuti granice i sravnati Lisinski do temelja", rekao je Lozar.

Ulaznica i dalje ima, mogu se nabaviti na blagajni Lisinskog i na dan samog plesa. A više informacija nalazi se na internet stranicama Koncertne dvorane Lisinski.