Kazalište

ZAINTERESIRANI SE MOGU PRIJAVITI

Umjetnička akademija organizira ''Zimski likovni kamp''

Umjetnička akademija u Osijeku organizira drugi "Zimski likovni kamp" koji će biti održan tijekom mjeseca veljače i ožujka, a počinje u subotu 6. veljače 2016. godine, u zgradi Odsjeka za likovnu kulturu Umjetničke akademije u Osijeku.

"Zimski likovni kamp" održava se drugu godinu zaredom   FOTO:SiB.hr
Piše: Republika.eu/SiB.hr

"Zimski likovni kamp" održava se drugu godinu zaredom zbog velikog interes baš za ove programe kao priprema za upise na Odsjek likovne kulture Umjetničke akademije u Osijeku kao i za sve zainteresirane građane. 

Imat će četiri glavna modula "Uvod u crtanje kompozicije", "Uvod u crtanje portreta", ''Uvod u crtanje akta'' i "Uvod u povijest umjetnosti i likovnu kulturu", a svaki traje 15 sati.

Nastava će se odvijati svake subote, a prema sljedećem rasporedu:

-    "Uvod u crtanje kompozicije" - od 9 do 12 sati

-    "Uvod u povijest umjetnosti i likovnu kulturu" - od 12 do 15 sati 

-    "Uvod u crtanje portreta" - od 15 do 18 sati

-    "Uvod u crtanje akta" - od 18 do 21 sat

Sudionici će moći sudjelovati na jednom ili više modula prema svom izboru, a broj sudionika je ograničen.

Programi koji će biti izvedeni na "Zimskom likovnom kampu" dio su cjeloživotnog učenja Odsjeka za likovnu umjetnosti UAOSa namijenjeni prvenstveno učenicima srednjih škola, a osmišljeni su kao nadopuna programima likovne kulture srednjih škola koji se bave isključivo teorijom povijesti umjetnosti. Na modulu "Uvod u povijest umjetnosti i likovnu kulturu" teorijske teme bit će obrađene na zanimljiv način i dati novu perspektivu likovnoj umjetnosti.

Prijave se primaju do popunjavanja grupe, broj mjesta je ograničen.

Dodatna objašnjenja kao i prijavnice mogu se naći na na web stranici Umjetničke akademije u Osijeku www.uaos.unios.hr poveznica Cjeloživotno učenje ili kod Dražene Stanković, Voditeljice Odsjeka pismohrane i administrativnih poslova, telefon  (031) 253 362 u vremenu od 7 do 15 sati, ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr.

IZVOR: SiB.hr