Događanja

BRKOVI ZA SITNE PARE

'Torzo Dade Topića' turneja dolazi i u Slavonske gradove!

Nakon trijumfa u beogradskog Hali sportova, grupa Brkovi preuzela je kontrolu nad Tvornicom kulture u dvije koncertne večeri u Zagrebu. Turneja popularne grupe se nastavlja, a koncerte će održati i u Slavonskim gradovima

Brkovi   FOTO:Tomislav Miletic/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Punk rock wellness senzacija Brkovi ponovo dolazi u Osijek, točnije u Hangar na sportskom aerodromu Osijek-Čepin. Koncert je na rasporedu u subotu 7. svibnja, a vrata Hangara otvorena su od 20 sati.

13. Mega bikers susreti održavaju se svake godine na Poloju u Slavonskom Brodu, a ove godine svi ljubitelji moto adrenalina uživati će od 13. do 15. svibnja 2016. godine. Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim a ove godine Slavonski Brod ugostit će brojne poznate glazbenike. Najzanimljiviji izvođači ove godine su popularni Brkovi. U novim pjesmama posjetitelji i obožavatelji moći će uživati 14. svibnja.

Popularni Brkovi najavili su svoj koncert i predstavljanje novog albuma 'Torzo Dade Topića' u Našicama, a kako doznajemo koncert bi se trebao održati 27. svibnja u sklopu Motosusreta u Našicama.