Kino & Film

NAPOKON

Dugoočekivani animirani film Angry Birds stiže u kina!

Počela je pretprodaja kinoulaznica za dugoočekivani animirani super-hit koji je okupio najjaču glumačku ekipu! Najbrže kupce očekuju posebne Angry Birds naočale!

Angry Birds   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu/ 24sata.hr

Još je točno tjedan dana ostalo do dolaska najvećeg animiranog super-hita godine! Riječ je o ANGRY BIRDS FILMU – snimljenom prema megapopularnoj franšizi video igara, a koji je u svojoj filmskoj verziji okupio najjaču glumačku ekipu do sada. Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Luka Bulić, Renata Sabljak, Boris Miholjević, Rambo Amadeus i Robert Ugrina predvode sjajnu postavu koja se okupila na sinkronizaciji dugoočekivanog animiranog spektakla koji će nam konačno otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Film u domaća kina stiže u četvrtak, 12. svibnja, a ulaznice već danas možete naći u pretprodaji uz napomenu da najbrži koji ih kupe na kino blagajnama Cineplexxa i CineStara prije četvrtka, 12. svibnja na poklon dobivaju posebne Angry Birds naočale no požurite jer količine naočala su ograničene, piše 24sata.hr

U filmu ANGRY BIRDS konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Žuti i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozni zeleni prasci, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.