Događanja

EXIT FESTIVAL

Maceo Plex i Teenage Techno Punks za najjače izdanje Dance Arene!

Definitivno je! I najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. srpnja, da kompletira ovogodišnje, superzvjezdano izdanje mts Dance Arene! Teksašanin kubanskog porijekla s trajnim prebivalištem u Barceloni, na Petrovaradinsku tvrđavu se vraća na vrhuncu karijere, nakon niza kolosalnih izdanja koja su redefinirala suvremenu elektronsku muziku!

Ilustracija   FOTO:Marko Mrkonjic/PIXSELL
Piše: Media Servis

Pjesme kao što su "Going Back", te serija famoznih "Conjure" singlova ili ultimativni hit "Solar Detroit" prethode novom, dugo očekivanom studijskom albumu najavljenom za ovu godinu. Producent s bogatom karijerom i pod drugim imenom Maetrik, jedinstven je i po tome što njegovu glazbu koriste i objavljuju redom vodeće izdavačke kuće "MINUS", "Kompakt"Drumcode", ali i njegova osobna "Ellum" etiketa. Posljednjih godina Maceo Plex predvodi programe svih najvećih festivala, a ovog ljeta pokrenuo je i serijal novih hit partyja na Ibizi pod nazivom "Mosaic" s gostima kao što su Maya Jane Coles, Daniel Avery, Steffi ili meksički maestro Rebolledo, zvijezda ovogodišnje No Sleep Novi Sad pozornice. 

Ovogodišnje izdanje mts Dance Arene ostati će upamćeno i po jednom posebnom nastupu, koji domaća publika nije imala priliku da uživo vidi celu deceniju! Najpopularniji DJ sastav s ovih prostora TTP - Teenage Techno Punks, koji su prije skoro 20 godina osnovali Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović, okupit će se ponovno u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri u četvrtak 7. srpnja! TTP Reunion bit će prilika da domaća tri, međunarodno priznata producenta ponovno stanu zajedno iza gramofona u sastavu koji je nepovratno obilježio elektronsku scenu cijele regije i probio svjetske granice za cijele generacije novih umjetnika s Balkana! Program EXIT šalju svoju prvu postavu uz dva domaća pojačanja: Tommy Four Seven, Antigone, Francois X, Shlømo (Live), Lag, te Vegim & Flekitza! Udruženi zajedno, vodeći austrijski elektronski klub Grelle Forelle iz Beča i kultna "techno katedrala" Drugstore iz Beograda za finale su spremili inovativan i uzbudljiv elektronski zvuk koji na No Sleep Novi Sad u nedjelju, 10. srpnja donose Powell (live), Cassegrain, Campbell Irvine (live), Parrish Smith, Laminat Kobermann, 33.10.3402, kӣr (Live) i Lakmus Red (Live).

U subotu 2. srpnja poskupljuju cijene ulaznica za Exit Festival, Exit Avanturu i jednodnevne ulaznice!


Trenutne cijene ulaznica za Exit Festival su 539 kn i Exit Avanturu 579 kn, a Sea Dance Festival je 330 kn. Jednodnevne ulaznice za četvrtak, petak ili subotu su 200 kn, a za nedjelju 215 kn. Festivalski kamp je 210 kn. Ulaznice se mogu kupiti na Entrio prodajnim mjestima i online.