Crna kronika

RAZBOJNIŠTVO

Policija traži pomoć građana

Zagrebačka policija traži pomoć građana koji imaju saznanja o muškarcu koji je počinio kazneno djelo razbojništva 8. kolovoza oko 19.50 sati, u Ulici Brune Bušića, u trgovini.

Piše: Media Servis

Nepoznati počinitelj ušao je u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac.

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu, obuven u crne tenisice s plavim detaljima, a prijetio je vatrenim oružjem.

Nepoznati muškarac se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje počinjeno 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u Trumbićevoj, u trgovini, a koje je počinjeno na sličan način. Nepoznati je muškarac tom prilikom nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

Ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, građani se mole da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.