Glazba

ROMANTIČAN KONCERT U GAVELLI

Sandi Cenov na najljepši način proslavio 25 godina kraijere!

Snadi Cenov, koncertom u rasprodanoj Gavelli proslavio je 25 godina glazbene karijere. Tri sata koncerta bilo je premalo da se napravi presjek Sandijeve bogate karijere.

Sandi Cenov, nastup za 25 godina karijere u Gavelli   FOTO:Hrvoje Serdar
Piše: Hit Records / Republika.eu

Koncert po nazivom "Oči u oči", bio je rasprodan danima unaprijed, a kazalište Gavella premalo da primi sve obožavatelje, pa se tražila karta više za ovaj događaj. Koncert je otovorio sa pjesmom "Nebo", a Sandiju se pridružila i publika u nastupu koja je od početka pjevala sve hitove.

"Jedna divna večer, obilježena sa jako puno romantike i lijepih reakcija moje najdivnije publike, koja je do zadnjeg mjesta ispunila Gavellu i koja je pjesme, za koje nisam mislio da će pjevati, od riječi do riječi znala i pjevala sa mnom. Ovo je bilo prvih dvadeset pet godina, a sada idemo još jače dalje, jer učim na greškama iz mladosti, pa će drugih dvadeset pet, biti još boljih i kvalitetnijih.", istaknuo je Sandi Cenov.

Slavljeniku su na koncertu podršku uz obitelj i prijatelje, dali i brojni kolege među kojima je bila Vanna, Zoran Škugor, The Blondes, Mladen Burnać, te brojni drugi. Istodobno, Sandiju se na pozornici pridružila Ivana Marić, sa kojom je otpjevao duet 'Mi vodimo ljubav', dok je sa svojim prijateljima iz tamburaškog sastava Gazde izveo skladbu 'A kad dođe proljeće'. Glazbenu potporu uz gitarsku izvedbu, Sandiju je pružio još jedan dugogodišnji prijatelj i najbliži glazbeni suradnik Ante Pecotić.