Glazba

NASTUP PRETVORIO U JEDAN OD SREDIŠNJIH DOGAĐAJA MJESECA

Ivan Zak okrunio dosadašnju karijeru!

Kako je i najavljivao, Ivan Zak ovim je koncertom okrunio svoju dosadašnju karijeru.

Ivan Zak, nastup u Areni   FOTO:Petar Glebov
Piše: Hit Records / Republika.eu

Svoj nastup je pretvorio u jedan od središnjih događaja mjeseca. Preiredio je obožavateljima, koji su napunili Arenu do zadnjeg mjesta, koncert za pamćenje čim je ispunio svoje obećanje. Osim fanova, Zaka su podržačli kolege i prijatelji među kojima su Toni Cetinski sa suprugom, Lidija Bačić, Ante Vrban, Miroslav Rus, Dušan Bačić, Branimir Mihaljević, Neno Ninčević, Antonija Šola, David Temelkov, Mejaši i brojni drugi.

Koncert je trajao 3 sata koja su proletjela u trenu. Otpjevao je sve svoje najveće hitove - 'Meni se s tobom', 'Sve si moje', 'Bolja od najbolje', 'Usne varane', te aktualnu baladu 'Da si tu', ali i starije pjesme.

Ivanu su glazbenu podrušku na pozornici pružile i kolege glazbenici koji su obilježili njegovu dosadašnju karijeru. Tako je sa prvom damom regionalne glazbene scene Nedom Ukraden, otpjevao njihov zajednički hit 'Tetovaža' sa kojim su raspametili publiku. Pored Nede na pozornici su mu se pridružili i Gazde, Begini sa kojima je snimio pjesmu 'Obriši suze', Mate Bulić, te Pero Galić, pjevač Opće opasnosti.

Dojmovi sa ovog spektakularnog koncerta sigurno će se još danima zbrajati, a brojni fanovi su dobili najljepši glazbeni poklon uoči Valentinova.