Glazba

BITI ĆE DIO JEDNE PREDIVNE PRIČE

Akvarel uz Nenu Belana u Domu sportova

Dio proslave 20 godina suradnje Nene Belana i Fiumemnsa upotpuniti će i vokalni sastav Akvarel. Biti će dio jedne priče, pjesme i druženja koje traje dugi niz godina. Koncert će se održati 25. veljače u Domu sportova.

Vokalni sastav Akvarel   FOTO:Akvarel
Piše: Republika.eu / Akvarel

Neno Belan već je godinama jedan od najizvođenijih kantautora u Hrvatskoj te je svoju karijeru potvrdio brojnim uglednim glazbenim nagradama (između ostalih nizom Porina). Kako i sam kaže, u tih se 20 godina niti jedan član sastava nije promijenio, što je rijedak slučaj, a jedan od Fiumensa je i Olja Dešić- stalni suradnik osječkog Akvarela (aranžer, producent, mentor...)

Dugačka karijera, puno hitova, nominacija i nagrada. Ovaj put uz posebnu scenu i program subotnjeg koncerta čiju režiju potpisuje redateljica Nina Kleflin. Koncert će trajati tri i pol sata i bit će koncipiran u tri djela - prvi dio Amadeus bar, drugi dio Prva plovidba, a treći i najduži dio Jer je pjesma dio nas gdje će, između ostalih, Belan ugostiti Massima, Maju Posavec i Akvarel.

To nije prva suradnja Nene Belana i Akvarela. 2014.godine Belan je bio gost Akvarela na njihovom koncertu u Osijeku, a Akvarelovci su u riječkoj dvorani Zamet bili gosti Nene Belana i Fiumensa na njihovoj unplugged turneji Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra.