Lokalni izbori 2017

PREDSTAVIO SVOJ PROGRAM

Hrvoje Niče kandidat HSP AS za gradonačelnika Grada Vinkovaca

U prostorijama HSP AS u Vinkovcima održana je konferencija za medije na kojoj je HSP AS predstavio svog predsjednika stranke kao kandidata za gradonačelnika grada Vinkovaca.

Hrvoje Niče kandidat HSP AS za gradonačelnika Grada Vinkovaca   FOTO:HSP AS
Piše: Republika.eu / priopćenje

Potporu njemu kao kandidatu na konferenciji za medije dali su predsjednik Podružnice HSP AS Vinkovci Tomislav Miličević, predsjednik ŽV HSP AS VSŽ i predsjednik Županijske skupštine VSŽ Antun-Toni Žagar u ime svojih stranačkih organizacija te glavni tajnik stranke Pero Ćorić sa suradnicima u ime Predsjedništva HSP AS.

Hrvoje Niče mag. oec. osobno je predstavio osnovne smjernice svog i stranačkog programa s kojim će zatražiti povjerenje sugrađana.

Prvi put otkako se u Hrvatskoj neposredno biraju gradonačelnici, HSP AS u gradu Vinkovcima izaći će s vlastitim kandidatom te pokazati kako najsnažnija pravaška opcija u Hrvatskoj ima rješenja za probleme koji se u Vinkovcima gomilaju godinama, priopćili su iz te stranke.

„Prije nepunih pet mjeseci izabran sam za predsjednika HSP AS te sam najavio zaokret u našem političkom djelovanju. Kandidiram se svjestan kontinuiteta vladavine u Vinkovcima i straha od promjena, ali sam i svjestan da mnogi moji sugrađani svoju djecu i unučad gledaju preko Skypea i Facebooka. Mojom kandidaturom želim izbjeći mogućnost da za lokalne izbore imamo biračke kutije u Dublinu, Münchenu ili Berlinu", rekao je Niče.