Ljubav & sex

SEXY ZAČIN

Saznajte zašto muškarci toliko žude za analnim seksom

Htjeli muškarci to priznati ili ne, san svakog od njih je barem jednom u životu iskusiti analni seks. Za muškarce je analni seks nešto posebno, nakon čega se osjećaju važnima i ponosnima.

Ilustracija   FOTO: Instagram
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.com

1. Osjećaj je potpuno drugačiji nego kod vaginalnog seksa. Kada biste saznali da vaš muškarac ima još jedan penis kojim bi vas mogao zadovoljiti, htjeli biste ga isprobati, zar ne? Zato nemojte zamjeriti vašem partneru ako želi malo drugačije zadovoljstvo. Želite i vi, zar ne?

2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svijetu redovito čine. Analni seks nije nešto što je uvijek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele. 

3. Nije čudan, ali analni je seks i dalje tabu tema. Nije uobičajen i zato se muškarci osjećaju zločesto na samu pomisao im dopustite da uđu u vas na takav način i to ih strašno izluđuje.

4. Kao što se nisu svi popeli na Mount Everest, tako i nije baš svatko iskusio analni seks. Možda i nije najbolja usporedba, ali za muškarce to ima jednaku vrijednost. S koliko god žena spavali, sigurno niste sa svakom imali to iskustvo. Zato je za muškarce analni seks nešto posebno, a nakon čega se osjećaju važnima i ponosnima.

5. Mogu se pohvaliti da su upravo oni to iskusili. Zanimljivo je da mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama pomisao na analni seks, koliko ideja da se mogu iskreno pohvaliti da su ga i oni (bar jednom) probali.

Izvori: Cosmopolitan.com / 24sata.hr