Lokalni izbori 2017

VULIN: ''PROJEKT SLAVONIJA'' ZASLUGA JE I HDSSB-a

Na pomolu koalicija HDSSB-HDZ u Brodsko-posavskoj županiji?

Prvi čovjek HDSSB-a u Novoj Gradiški, Josip Mikšić, izjavio je na konferenciji za novinare kako su razgovori s HDZ-om o mogućoj koaliciji u županiji već obavljeni.

'Projekt Slavonija' koji će našoj regiji donijeti 2,5 milijardi eura u idućih nekoliko godina smatram i zaslugom HDSSB-a, kazao je Dragan Vulin   FOTO:Republika.eu
Piše: M.Ć. / STV

Predsjednik stranke, Dragan Vulin, ustvrdio je kako je više od 90% stranačke infrastrukture ostalo uz stranku, aludirajući na 'neuspjeli pokušaj puča u stranci' koji je predvodio Vladimir Šišljagić.

Stranka je predstavila i 'povratnika' profesora Krunoslava Pecarića koji se ponovno politički aktivirao nakon dulje stanke.

- HDSSB je potreban Slavoniji kao jaka alternativa i moramo napraviti sve da se Slavonija revitalizira - kazao je Pecarić.

'Projekt Slavonija' koji će našoj regiji donijeti 2,5 milijardi eura u idućih nekoliko godina smatram i zaslugom HDSSB-a - kazao je Dragan Vulin. 

Sve ono za što se hrvatski političari danas zalažu, poput decentralizacije i regionalizacije Hrvatske, ono je što HDSSB ponavlja još od osnutka, 2005. godine - dodaje Vulin.