Politika

BUNJAC NA FACEBOOKU OPRAO PREMIJERA

Plenković podržava bivšeg Mostovca za gradonačelnika Zagreba, a pije kavu sa Hasanbegovićem koji podržava Brunu Esih

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac svom Facebook profilu komentirao je raspored političkih snaga uoči skorašnjih lokalnih izbora.

Plenković i Hasanbegović   FOTO:Cropix
Piše: Republika.eu

Bunjac je istaknuo nekoliko primjera u kojima je pokazao kako velike stranke u nekim mjestima međusobno koaliraju dok u drugim postaju politčki protivnici.

''HNS u Zagrebu koalira sa SDP-om, u Murskom Središću sa HDZ-om. HSS u Bjelovaru sa HDZ-om i HSLS-om, u Karlovcu sa SDP-om i HSU-om. MOST u Vukovarsko-srijemskoj županiji sa SDP-om, na državnoj razini sa HDZ-om. Plenković podržava dojučerašnjega MOST-ovca/HRID-aša za gradonačelnika Zagreba, pije kavu sa svojim zamjenikom Hasanbegovićem koji daje podršku nezavisnoj Bruni Esih.

Bernardić zove u pomoć Ivu Josipovića koji je razarao SDP na parlamentarnim izborima. Reformisti u Međimurju koaliraju sa HNS-om iz kojega su istupili.

Imaju li ovakve koalicije bilo kakvoga smisla osim osvajanja vlasti POD SVAKU CIJENU? Zašto naše stranke jednostavno ne zastupaju svoj program? Zašto jedno govore, drugo rade? Zašto uopće postoji takav izborni zakon koji dopušta političku "trgovinu" i varanje birača?'', napisao je na facebooku Bunjac.