Lokalni izbori 2017

DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Za promjene sada je prijelomni trenutak i svjesni toga, čvrsti i odlučni, znamo da Osijek može i mora bolje!

Grad Osijek ima potencijala, ali mu za napredak treba više energije ljudi koji će se založiti za ono što je gradu nužno i s više želje i entuzijazma pristupiti rješavanju problema. Kazao je to HDSSB-ov kandidat za gradonačelnika Dragan Vulin tijekom današnjeg druženja sa stanovnicima osječkih gradskih četvrti Retfala, Industrijska četvrt i Jug 2.

Druženje kandidata za gradonačelnika Osijeka Dragana Vulina s građanima   FOTO:Facebook
Piše: Josip Dubrović / STV

Uređenje tržnice na Jugu 2 tek je jedan od projekata koje treba realizirati u ovome dijelu grada, kazao je HDSSB-ov kandidat za gradonačelnika Dragan Vulin. Naveo je i potrebu uređenja samoga središta kod spomenika braniteljima, rješavanje intrazonske ceste te uređenje Bajera, kako bi bio pravi sadržaj za sve građane, koji žive na području ove gradske četvrti.

"Na taj način, kada se ovi komunalni, infrastrukturni projekti završe, a mislim da to ne iziskuje previše sredstava i da se to svakako može napraviti, i to u vrlo kratkom roku, dakle da onda Jug 2 dobije onu pravu vizuru i da bude zaista ono što i treba biti, jedno mjesto ugodnog življenja ovdje u našem gradu Osijeku", rekao je kandidat za gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin.

Za promjene sada je prijelomni trenutak i svjesni toga, čvrsti i odlučni, znamo da Osijek može i mora bolje, poručuju Vulin i njegov tim, koji su građanima dijelili cvijeće kao simbol dolaska proljeća, ali i, kako kažu, boljih dana za Osijek.