Politika

DOK SMO BILI U SLUŽBI, BILI SMO DOBRI

Šišljagić napao Republiku.eu i nazvao je tvornicom zla, a Republika ga poziva da demantira članke koji su neistiniti i tuži za klevetu!

Na konferenciji za novinare župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić brutalno se obrušio na pisanje našega portala.

Vladimir Šišljagić   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu

Šišljagić je između ostalog rekao:

…„Evo sada prvi puta, al ide kampanja. Dali ste vi čitali Republiku.eu? Evo ja molim sve gledatelje da otvore taj portal i da pročitaju što je sve Republika.eu objavila o meni. Ja sam zamolio i nakladnike da objave to. Al su mi rekli, mi ne objavljujemo to. Ma objavite slobodno što dolazi iz tvornice zla u Republici.eu i kakve sve stvari tamo osobno i kolegama se pišu. Nismo odreagirali, niti nećemo. Osim naravno, ako ne bude još nekakvih dodatnih ekshibicija Republike.eu. Dakle i na toj Republici se špekulira, planira u ime Snage Slavonije i Baranje s kim će ići na izbore, pa zamislite koliko nam se zamjera, a gospodin Anušić isto tako kaže oni idu sa lijevima, pa idu sa desnima. Zamislite vi koje je to licemjerje od HDZ-a i kandidata za župana Anušića govoriti o eventualnoj suradnji i koalicijama u negativnom smislu

Uredništvo portala Republika.eu naglašava kako su svi do sada objavljeni članci koji su kritički pisani o radu Vladimira Šišljagića i njegovih suradnika provjerene činjenice, te predstavljaju samo dio do sada napisanih tekstova koji razotkrivaju lik i (ne)djelo Vladimira Šišljagića u mnogu drukčijem svjetlu nego što ga je javnost percipirala, a što je rezultat uređivačke politike našega portala koja pripada prošlosti.

PROČITAJTETko je zaposlenica županije koja se povjerila Facebook prijatelju kako nad njom župan Šišljagić provodi mobing još 2013. godine?

PROČITAJTEŠišljagić smijenio još osam politički nepodobnih članova upravnih vijeća, čime se brojka smijenjenih popela na trideset i tri!

PROČITAJTEZašto Šišljagić revizorsko izvješće o nepravilnostima u Domu zdravlja Donji Miholjac nije odmah dostavio DORH-u?

PROČITAJTEDanijela Lovoković strpala u džep gotovo 40 tisuća kuna kao članica NO EKOS-a, a tvrtka uopće ne posluje!

Priznajemo, do prije izvjesnog vremena griješili smo imajući nerijetko nekritički stav i nedovoljno profesionalni stav kako prema njemu, njegovim suradnicima, tako i političkoj opciji HDSSB-a, pod kojom je Šišljagić već dvanaest godina na vlasti.

Sviđalo se to Šišljagiću ili ne, HDSSB-u ili ne, ili Šišljagićevoj tzv. Snazi Slavonije i Baranje, portal Republika.eu, nije i neće biti medijski servis niti jedne političke opcije, kao niti jednoga pojedinca, a ne naročito lokalnih političara.

Dozvoljavamo da nam se u prošlosti ponekad potkrala i neka netočnost za vrijeme trajanja prošle uređivačke politike, ali ne u lošoj namjeri kako bi obmanuli javnost što smo po traženom demanitiju i redovito objavljivali. Što se tiče župana Šišljagića možda smo također nekad griješili, ali iz drugih razloga, poput primjerice teksta u kojem smo prenaglašeno prejudicirali kako nije bilo izvlačenja novca iz Županije niti crnog fonda HDSSB-a, a za što je nepravomoćno oslobođen. Da li je bilo izvlačenja novca iz Županije, o tome će reći svoj pravorijek drugostupanjski Vrhovni sud RH, a o čemu će naš portal točno izvijestiti kada za to dođe vrijeme.

PROČITAJTE: Prilikom suđenja Šišljagiću zbog korupcije, u sudski spis nisu priložene fotografije kao dokazi koji pobijaju Šišljagićev i Kolakov iskaz!

Uredništvo Republike eu., poziva Vladimira Šišljagića da demantira sve dosadašnje napise objavljene na našem portalu, ukoliko smatra da su tim prilikama objavljene neistine, te da je tekstovima oklevetan, ili mu je narušen ugled.

Republika.eu