Lokalni izbori 2017

OPAČAK I SIKORA ZAMJENICI

Danijela Lovoković kandidatkinja za gradonačelnicu Osijeka Snage Slavonije i Baranje

Nezavisna politička opcija Snaga Slavonije i Baranje predstavila je Danijelu Lovoković kao kandidatkinja za gradonačelnicu grada Osijeka. Za njezine zamjenike kandidiraju se Miroslav Sikora i Mario Opačak.

Danijela Lovoković kandidatkinja za gradonačelnicu Osijeka Snage Slavonije i Baranje   FOTO:Republika.eu
Piše: Antonio Bunoza / STV

Osijek je sveučilišni grad i grad nobelovaca, a naša djeca odlaze, grad nam je prekrasan, ali pomalo oronuo, ponegdje čak i nepristojno zapušten, a može biti najljepši na svijetu i mi od grada Osijeka možemo učiniti turističku atrakciju, kazala je Danijela Lovoković na vlastitom predstavljanju za kanididatkinju za gradonačelnicu. 

"Motiv s kojim smo ušli u cijelu ovu priču nisu fotelje jer mi svi imamo svoje zanimanje, imamo svoju struku i imamo svoja radna mjesta. Motiv su naša djeca i njihova budućnost u ovome gradu i blistava budućnost grada Osijeka kojem vrata trebaju biti otvorena, ali ne da iz Osijeka naša djeca odlaze, nego da oni koji su otišli da se vrate, a oni koji dolaze prvi puta da tu i ostanu. Ja Osijek takav želim i sigurna sam da će Osijek takav i biti", kazala je Lovoković. 

Snaga Slavonije i Baranje predstavila je i kandidate za zamjenike ukoliko Lovoković postane gradonačelnica. To su Miroslav Sikora i Mario opačak. 

"Ja osobno mogu reći što se tiče mene da sam odlučio da trebam i da moram krenuti u ovo kada sam shvatio da je meni čak počelo padati na pamet da li odlaziti iz Osijeka. Meni koji imam dobru struku, dobro živim, ja i moja supruga i djeca. Mogu tek misliti koliko je onda teško našim građanima, našim sugrađanima i ja mislim da smo nas troje ovdje svojim dosadašnjim radom, što u svojim strukama, što u znanosti, što političkim djelovanjem pokazali da imamo dobre ideje, da hoćemo i možemo.", kazao je Sikora. 

"Kao nezavisna lista nismo opterećeni ni ideološkim ni stranačkim preferencijama, isto tako se obraćamo svim građanima grada Osijeka kojima je dosta stranačkih politika prepucavanja i ideologija", kazao je Opačak. 

Na predstavljanju je najavljeno i kako će Danijela Lovoković ujedno biti i nositeljica kandidacijske liste Snage Slavonije i Baranje.