Osječko-baranjska

[VIDEO] PREDIZBORNI DJED MRAZ

Šišljagić 2013. godine Osječku televiziju nazivao čepinskom tvornicom zla nastalu kriminalnim novcem, a sada joj "upumpao" pola milijuna kuna!

Šišljagić je tada optužio Osječku televiziju kako je nastala uz pomoć crnog fonda HDZ-a i opljačkanog novca hrvatskog naroda, rekavši kako je riječ o histeričnoj medijskoj harangi koja dolazi iz čepinske tvornice zla, nastaloj kriminalnim novcem.

Vladimir Šišljagić na Osječkoj TV   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Republika.eu

Jučer napao Republiku, a donedavno napadao Osječku televiziju istim rječnikom

Nakon što je osječko baranjski župan jučer nervozno napao naš portal nazvavši ga "tvornicom zla" iz razloga što mu se ne sviđaju tekstovi koji kritički pišu o liku i djelu Vladimira Šišljagića, pronašli smo u arhivima kako je istim tim rječnikom 15. svibnja 2013. godine za vrijeme prošle predizborne kampanja lokalnih izbora, napao još jednu medijsku kuću. Bila je to Osječka televizija, vlasništvo sina Željka Biloša, kojoj je od 2008. do 2013. godine bio direktor današnji savjetnik Predsjednice republike Mate Radeljić, a o čemu je pisao Glas Slavonije i naš portal, tih predizbornih dana prije četiri godine

Tom prilikom je, kako je donio Glas Slavonije, u vrijeme histerije predizbornih medijskih napada na tadašnjeg gradonačelnika Krešimira Bubala i kandidata za ponovljeni gradonačelnički mandat, Bubalo rekao kako je zgrožen i kao čovjek povrijeđen djelovanjem Osječke televizije, jer ono što se tamo može vidjeti i čuti predstavlja dno dna novinarstva i prelazi sve granice ljudskosti.

Bubalo je tada najavio kako će protiv Ivana Grbešića i Osječke televizije podnijeti tužbu zbog klevete jer je 13. svibnja uživo u emisiji urednika Gorana Flaudera izjavio kako mu je gradsko poduzeće Športski objekti kupilo perilicu za rublje, a koja je zatim dostavljena na adresu Vodenička 2a u Osijeku (adresa Krešimira Bubala) optuživši ga tako za pribavljanje protupravne imovinske koristi. Bubalo je, kako je i najavio, tužio Grbešića i Osječku televiziju, te oba sudska spora dobio. Grbešić je pravomoćno presuđen, a Osječka televizija mu se morala ispričati za objavljene uvrede i klevete.

Šišljagić optužio OSTV da se stavlja u službu kriminalnih skupina

Međutim, tom prilikom se na Osječku televiziju obrušio i sam Vladimir Šišljagić kao tadašnji predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan koji je naglasio kako se protiv njih tada  kontinuirano vodila beskrupulozna i krajnje prljava kampanja Osječke televizije usmjerena protiv HDSSB-a na račun lijeve i desne političke opcije u Osijeku.

"Osječka televizija iz dana u dan pred kamere dovodi kojekakve likove koji iznoseći najveće laži i objede stavljaju sebe u službu određenih kriminalnih i interesnih skupina", zborio je tada Šišljagić. Prisjetio se i lokalnih izbora 2009. godine kada je kako je rekao osobno bio izložen sličnim napadima s Osječke televizije u kojima su ga tadašnji politički suparnici predvođeni Tomislavom Ivićem i Jadrankom Kosor također neosnovano optuživali.

Nedavno "čepinska tvornica zla", a sada gost TV koja je nastala "kriminalnim novcem"

Šišljagić je tada optužio Osječku televiziju kako je nastala uz pomoć crnog fonda HDZ-a i opljačkanog novca hrvatskog naroda, rekavši kako je riječ o histeričnoj medijskoj harangi koja dolazi iz čepinske tvornice zla (aludirajući na tzv. čepinsku mafiju), nastaloj kriminalnim novcem. Riječ je o histeričnoj medijskoj harangi koja dolazi iz čepinske tvornice zla, a propagandna im je mašinerija slična onoj Goebelsa, bio je tada jasan i nedvosmislen Vladimir Šišljagić.

Međutim, iako nije poznato da se Osječkoj televiziji do danas promijenio vlasnik, Šišljagić odjednom mijenja ploču i nakon izbacivanja iz HDSSB-a postaje svakodnevni gost lokalne televizije-OSTV koju je prije još nešto više od pola godine častio nečasnim epitetima "čepinske tvornice zla" koja je nastala kriminalnim novcem i bježao od nje kao "vrag od tamjana". Iz izvora bliskim Osječko-baranjskoj županiji koji je želio ostati anoniman, saznajemo da je do nagle ljubavi između Šišljagića i OSTV došlo nakon što je izbačen iz HDSSB-a, te da je uspostavljena poveznica u vidu "zlatne niti" potpisivanjem ugovora između Županije i OSTV teškog 500.000,- kuna, te da je već u siječnju ove godine plaćena i prva rata u visini od 42.000,- kuna za Šišljagićeve nastupe na Osječkoj televiziji.

Potpisao ugovore sa sedam radio postaja, a priprema ugovor i sa Radio "Banska kosa"

Osim što je Šišljagić sklopio financijski ugovor za medijsko praćenje sa, kako je nedavno govorio "čepinskom tvornicom zla", naš izvor nas uvjerava da je potpisao i financijski ugovor i sa "Burićevim" radio Belišćem i još šest drugih radijskih postaja. Između ostalih Šišljagić priprema potpisivanje i ugovora i sa Radio "Banska kosa" d.o.o., iz Belog Manastira teškim 15.000,- kuna, pod izgovorom "promicanja prava nacionalnih manjina". Interesantno je kako Šišljagić nikada sve ove godine nije brinuo o promicanju prava nacionalnih manjina na taj način i tek sada pred izbore potpisuje prvi ugovor sa ovom "srpskom" radio postajom i to samo na rok od 6 mjeseci, od 15. travnja do 15. listopada 2017. godine. 

Republika.eu