Lokalni izbori 2017

PREDSTAVIO SE NA AUTOBUSNOM KOLODVORU

Kristijan Šimičić kandidat stranke "BIRAJ BOLJE" za gradonačelnika Osijeka

Broj kandidata za gradonačelnika Osijeka svakim je danom sve veći. I novoosnovana stranka BIRAJ BOLJE kreće u utrku, a njihov kandidat je mladi poduzetnik Kristijan Šimičić koji je svoju kandidaturu predstavio simbolično na osječkom autobusnom kolodvoru.

Kristijan Šimičić kandidat za gradonačelnika Osijeka   FOTO:STV
Piše: Jelena Grgić / STV

Za stanku "BIRAJ BOLJE" kolodvor simbolizira polazišnu točku njihovog rada, jer otud počinju najveći problemi grada Osijeka. Masovna iseljenja mladih ljudi i njihovih obitelji zbog nedostatka posla, smatraju, predstavljaju realno stanje u osječkom gospodarstvu. Njihov kandidat Kristijan Šimičić najavljuje kako će majke i očevi uskoro dočekivati svoju djecu koja će se vraćati kućama, no da bi do toga došlo, Osijeku kaže, treba zaokret.

"Moja misija, vizija, moj životni poziv, a i poziv svake politike jest da okuplja. Osijeku treba zajedništva i vjere da je moguće da se stvore bolji uvjeti za život i da se svi žele vratiti u osijek kao ovi mladi koji su se sad vratili da možemo zajedni stvarati bolji Osijek", rekao je kandidat stranke BIRAJ BOLJE za gradonačelnika Osijeka Kristijan Šimičić.

Naše je da svu svoju snagu i energiju i sve ono što imamo i što smo stvorili usmjerimo da stvarimo bolji Osijek za sve nas – zaključio je Šimičić uz uvjerenje da ovaj grad može bolje.