Ostalo

PORAŽENI OD PRVAKA I U DRUGOJ UTAKMICI

Dostojan oproštaj odbojkaša Murse Osijek od sezone

Odbojkaši Murse Osijek prema očekivanju nisu uspjeli napraviti veliko iznenađenje i pobijediti sastav Mladost Ribola Kaštele u polufinalu prvenstva Hrvatske. Osječani su nakon Kaštele poraženi i u Osijeku s 3-0.

Mursa Osijek završila sezonu na 4.mjestu   FOTO:STV
Piše: Dario Andraković/STV

Odbojkaši Murse izgubili su sa 3-0 i u uzvratu od Mladosti Ribola Kaštele, ali su pružili zapaženu partiju, bili dostojan protivnik aktualnim prvacima i na dobar se način oprostili od tekuće sezone.

Osječani su bili ravnopravni u sva tri seta. U prvome gosti pobjeđuju sa 25-21, u drugome pak igralo se i na razliku. Ipak, sreća na strani Mladosti. Bilo je 28-26.

Tko zna kako bi se utakmica okrenula da je ta jedna lopta otišla na stranu Osijeka i da je bilo 1-1, jer osječki tamni su u tom setu imali vodstvo od 22:16.

U trećem setu bilo je kao i u prvome, 25-21 za Kaštelane.

Igrači trenera Davora Meringera tako su pokazali dobru igru, puno bolju nego proteklih utakmica, i da su tako ranije igrali zasigurno bi imali povoljniji rezultat, pa možda i plasman na ljestvici.

Osječani su sezonu završili na 4. mjestu na tablici, što je za jednu poziciju lošiji rezultat od prošlih sezona.

No, Osječani imaju budućnost i sigurno perspektivu da se nagodinu uz eventualno jedno ili dva igračka pojačanja ponovno umiješaju u borbu za sam vrh.