Osječko-baranjska

PRIJAVI SE I TI!

Najbolji maturantski slogani s područja Osječko-baranjske županije imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade

Članovi Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka najavili su projekt „Najbolji maturantski slogan“. Ovaj prepoznatljiv projekt nagradni je natječaj koji izaziva veliki interes maturanata koji prijavljuju svoje šaljive slogane koje nose na majicama zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja

Članovi Savjeta mladih OBŽ i Grada Osijeka   FOTO:Savjet mladih OBŽ
Piše: Republika.eu/ Priopćenje

Projekt „Najbolji maturantski slogan“ samo je jedan od projekata Savjeta mladih. Ovaj projekt već se nekoliko godina uspješno provodi te se možemo pohvaliti na uspješnoj realizaciji. Projekt je zajednička ideja Županijskog i Gradskog savjeta a provodimo ga u suradnji s portalom Sib.hr.

Projekt „Najbolji maturantski slogan“ osmišljen je kao nagradni natječaj u kojem će maturanti na području Osječko-baranjske županije prijavljivati svoje šaljive natpise na majicama koje će nositi zadnji dan škole te će za to moći biti nagrađeni.

Broj prijavljenih slogana svake godine bio je sve veći, stoga smo ove godine odlučili povećati broj nagrada. Nagrade smo podijelili na područje Grada Osijeka, te na ostatak Osječko-baranjske županije

Prvu nagrada za slogan na području grada Osijeka osigurao je Savjet mladih grada Osijeka te će maturanti moći osvojiti iznosit od 2.500,00kn, drugu i treću nagradu osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije te će drugoplasirani slogan osvojiti iznos od 1.500,00kn, a trećeplasirani iznos od 500,00kn

Maturanti na području ostatka županije također će biti nagrađeni s tri nagrade. Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznositi će 2.500,00kn, drugoplasirani slogan osvojit će iznos od 1.500,00kn, dok će trećeplasirani slogan osovojiti iznos od 500,00kn

Maturanti će svoje šaljive natpise, maturantske slogane, moći prijaviti putem facebook stranice Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

Svi prijavljeni maturantski slogani biti će postavljeni na portalu SiB.hr koji će svaki dan više puta ažurirati slogane. O najboljem maturantskom sloganu odlučuju korisnici društvene mreže Facebook tako što će lajkati slogane koji im se najviše sviđaju.

Slogan koji bude imao najviše lajkova na dan 18. svibnja 2017. u 12.00 sati biti će proglašen za najbolji maturantski slogan.

Najbolji maturantski slogan na području grada Osijeka biti će proglašen dana 19. svibnja 2017. u sklopu programa i plesa Quadrilla u Županijskoj ulici u Osijeku, kada će biti uručena i nagrada.

Maturantima koji budu odnijeli titulu najbolji maturantski slogan na području Osječko baranjske županije nagrada će biti uručena naknadno uz dogovor s predstavnicima razreda.

Prijave počinju 20. travnja 2017. (četvrtak) i traju sve do zadnjeg dana natječaja, 18. svibnja 2017. dok će glasovanje započeti 25. travnja 2017.