Politika

NEISTOMIŠLJENICI

Jovanović i Vidović odgovorili Mrsiću

Nakon što je Mirando Mrsić putem Facebooka oštro kritizirao predsjednika i vodstvo stranke, odgovorili su mu, preko iste društvene mreže kolege Željko Jovanović i Franko Vidović

Jovanović i Vidović ne smatraju da je SDP gubitnik lokalnih izbora   FOTO: Patrik Macek / PIXELL
Piše: Media Servis

Mrsić je, između ostaloga, napisao da SDP nikako ne može biti zadovoljan rezultatima lokalnih izbora: "SDP se predugo bavio sobom, hitno su nam potrebne promjene budući da najvjerojatnije uskoro stižu parlamentarni izbori", napisao je Mrsić i zaključio da se od vodstva se traže rezultati. 

Prozvao je i šefa Bernardića: "Iako je predsjednik stranke bio prisutan terenu - stranci za pobjedu treba daleko više od slikanja i druženja s građanima", stoji u Mrsićevoj objavi.

Odgovorio mu je ubrzo Jovanović, koji poručuje da se SDP ne raspada i da ambicije trebaju pričekati kraj drugog kruga lokalnih izbora: "Ne raspada se SDP, ali raspast će se ambicije bez pokrića svih onih koji nisu u stanju pričekati drugi krug izbora. Zajedno smo SDP, drugovi i drugarice. Smirite ambicije i usmjerite energiju da SDP u drugom krugu pobijedi što je moguće više", objavio je Jovanović. 

Franko Vidović je zamolio stranačke kolege da se suzdrže od komentara: "Ljubazno molim stranačke kolege da se suzdrže od komentara lokalnih izbora dok ne završi drugi krug. To se posebno odnosi na one koji nisu imali hrabrosti sudjelovati na njima", napisao je Vidović.