Politika

BERO O KREDITU

Hvala vam na brizi, poslovanje SDP-a je stabilno

Na Iblerovom trgu jučer se sastalo Predsjedništvo SDP-a koje je zaključilo jednoglasno da se udara po SDP-u iz svih oružja ne bi li se zasjenio nerad Vlade i skrenulo s pravih problema kao što je poskupljenje struje, te zaustavljanje obrazovne reforme.

Davor Bernardić   FOTO:Bruno Konjevic / CROPIX
Piše: Media Servis

Predsjednik stranke Davor Bernardić osvrnuo se i na kredit koji je SDP podignuo, a o čemu predsjedništvo ni Glavni odbor navodno nisu znali ništa.

Na Predsjedništvu stranke je bilo riječi i o odnosima Hrvatske sa susjednim zemljama. ‘‘S obzirom na sve što smo gledali ovih dana u susjedstvu tražimo sazivanje izvanredne sjednice Odbora za vanjsku politiku. Moramo znati zašto sa svim susjedima u zadnjih godinu dana imamo problema. Otkad diplomati vode Hrvatsku nikad nisu gori odnosi bili‘‘, rekao je. Upitan kako komentira da se po SDP-u ‘udara‘ i iz same stranke Bernardić kaže: ‘‘Neki to rade i iznutra. Žao mi je zbog toga i to moramo prepoznati i osuditi‘‘. Osvrnuo se Bernardić i na čestitku koju je uputio voditelju Velimiru Bujancu povodom njegovog vjenčanja. ‘‘Žao mi je ako je to nekoga zabolilo, ali nisam odgojen da mrzim. Mržnju mržnjom ne možemo pobijediti. Možda mi je to mana u politici, a možda prednost. Vrijeme će pokazati‘‘, rekao je.