Republika TV

VRIJEDNA OBLJETNICA REGIONALNE TV KUĆE

Okriven dio programa obilježavanja 25. rođendana Televizije Slavonije i Baranje

Televizija Slavonije i Baranje u subotu obilježava 25. obljetnicu svog postojanja. Tom prigodom pripremili su zanimljiv zabavno-glazbeni program koji će se u subotu, 7. listopada, održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Dio tog programa, u emisiji Za dobar dan otkrili su voditelji sutrašnjeg programa i gledateljima dobro poznata lica ove TV kuće Josipa Gurdon i Marin Ćurić...

Piše: Republika.eu

U razgovoru, vratili su se među ostalim i 25 godina unatrag, na same početke TV Slavonije i Baranje.

"Zna se da je televizija počela s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Osijek i cijela Slavonija i Baranja tada su izgledali puno drugačije nego danas. Nije bilo lako, ali uz godine i godine rada, napredovanja, tehničkog, kadrovskog i svog drugog opremanja dogurali smo do ovoga gdje danas jesmo. I ne stajemo, idemo dakako još dalje", rekao je Marin Ćurić.

Tijekom sutrašnje svečanosti sa STV-ovci će, najavljuju, gledatelje provesti kroz 25 godina povijesti TV kuće, podsjetiti se na najznačajnije trenutke, emisije, ljude i događaje... svemu onomu što je prethodilo velikoj obljetnici.

"Bilo je teških trenutaka, bilo je izazova. Svaki dan zapravo za nas znači napredak, učenje, nove situacije s kojima se moramo naučiti boriti. Sve to nas iz dana u dan čini kvalitetnijima, iskusnijima i borbenima. Veliki smo tim, svi smo tu jedni za druge", rekla je Josipa Gurdon te zaključila: 

"Puno smo toga prošli, pa ćemo sutra to obilježiti. Potrudili smo se da to zaista bude nekakav svečani trenutak."

Izravan televizijski prijenos počinje u 20:30. U programu će sudjelovati Tereza Kesovija, "Opća opasnost", "Gazde" i "Suzette", a gledatelji ga putem malih ekrana mogu pratiti do 23 sata.

Borit ćemo se da u budućnosti, nakon ovih 25 godina, budemo još bolji, kvalitetniji, sigurniji... a sve u korist naših gledatelja, da služimo stanovnicima Slavonije i Baranje, ali i šire, poručuju s Televizije Slavonije i Baranje.