Požeško-slavonska

SLIJEDI UTVRĐIVANJE DISCIPLINSKE ODGOVORNOSTI

Zbog ispada u kockarnici požeški inspektor "udaljen iz službe"

Požeška policija u četvrtak je izvijestila da je inspektor Željko Pavić "udaljen iz službe", nakon što je prekršajno prijavljen jer je u automat klubu, u utorak 45 minuta iza ponoći, vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice.

Ilustracija   FOTO:Niksa Stipanicev / CROPIX
Piše: Republika.eu / Hina

"Budući da se nedolično ponašao van službe slijedi utvrđivanje disciplinske odgovornosti i on će s današnjim danom biti udaljen iz službe.

Nadalje, opovrgavamo medijske napise o njegovom kockanju u drugom objektu koje je navodno prethodilo ovom događaju te o njegovom napadu na kolege policajce tijekom njihovog postupanja.

Isto tako napominjemo da se radi o policijskom službeniku koji do sada nije bio disciplinski kažnjavan i koji je nakon ovog događaja zatražio psihološku pomoć i ona mu je pružena", stoji u službenom policijskom priopćenju u kojem se ne otkriva identitet, već samo godište prijavljenog policajca.

Iako je policija potvrdila da je Pavić "vikao, galamio i vrijeđao zaposlenice", mediji navode da su njegove uvrede, ali i prijetnje toliko preplašile zaposelnice kockarnice da su se skrile u sef i pozvale pomoć.