Nogomet

RAZGOVOR SA ZORANOM ZEKIĆEM

Momčad je manje-više ostala na okupu. Ako budemo pametni i angažirani to će nam biti velika prednost u nastavku prvenstva

NK Osijek počeo je pripreme za proljetni dio sezone. U klubu nema novih imena, a redove bijelo-plavih napustili su Matas i Lesjak. Ukoliko se ukaže prigoda za neko istinsko pojačanje, Osječani će dovesti novo ime pred proljetni dio sezone. Trener Zoran Zekić najavio je bolju i efikasniju igru svoje momčadi i pokušaj osvajanja drugog mjesta. Donosimo opširniji razgovor s prvim čovjekom struke NK Osijek.

Piše: Republika.eu

"Imamo dosta posla ispred sebe, i nadam se da ćemo to odraditi onako kako smo zamislili" rekao je Zekić koji posebice ističe činjenicu kako je momčad manje-više ostala na okupu:

"To nam treba biti dobar zalog, i ako ćemo biti pametni i angažirani to će nam biti velika prednost u nastavku prvenstva", rekao je.

Zekić, koji je sa puno stvari zadovoljan ipak smatra kako neke stvari može unaprijediti .

"Nadam se da će igrači biti zdravi, da će neki koji su bili u lošoj formi prošle godine biti u stanju podići svoju razinu forme u svakom smislu, onda će nam to biti zaista veliko pojačanje", rekao je Zekić.

Prvi tjedan priprema odradit će se u Velikoj, zatim momčad kreće u Marbellu u Španjolsku, gdje će odigrati nekoliko kvalitetnih utakmica.

 Trener Osijeka najavio je napredak u igri i pokušaj osvajanja 2. mjesta.