Osječko-baranjska

10% POPUSTA NA PROIZVODE

Na osječkoj tržnici nastavlja se "Umirovljenički utorak"

Predsjednik stranke Aktivni nezavisni umirovljenici (ANU) Drago Šerić u utorak je na osječkoj gradskoj tržnici obišao i simbolično darivao prodavače uključene u akciju "Umirovljenički utorak", koju je prije više od godinu dana pokrenula ta stranka.

Ilustracija   FOTO:Davor Pongracic / CROPIX
Piše: HINA

"Akciju smo inicirali kako bi se umirovljenicima omogućilo da utorkom kod trgovaca, koji su se uključili u akciju, kupuju proizvode sa 10 posto popusta. Ideja je naišla na razumijevanje Uprave osječke Tržnice d.o.o., a mi na početku godine simbolično darujemo sve koji su se uključili u akciju u prošloj godini i nastavljaju sudjelovati u ovoj", rekao je Šerić u izjavi za novinare.

Po njegovim riječima, u akciju se uključilo pedesetak zakupaca štandova, a tako se umirovljenicima, posebice onima s manjim mirovinama, omogućuje jeftinija kupnja domaćih proizvoda na osječkoj Tržnici.

Zamjenik direktora osječke Tržnice Alen Majić ocijenio je kako od "Umirovljeničkog utorka" svi imaju koristi, kupci i prodavači i Tržnica.

Preusmjerili smo umirovljenike iz trgovačkih centara na tržnicu, gdje po povoljnijim cijenama mogu kupovati domaće eko proizvode, rekao je Majić dodavši kako će Uprava Tržnice uvijek podržati slične inicijative
 

Prema najavama čelnika ANU-a i Uprave osječke Tržnice, "Umirovljenički utorak" nastavlja se i u ovoj godini, kako u otvorenom dijelu gdje se uglavnom prodaje voće i povrće, tako i u zatvorenom dijelu tržnice gdje se prodaju meso, riba i mliječni proizvodi.
 

(Hina)