Republika TV

TEME DANA STV-A

Može li privatna snimka biti valjani dokaz u kaznenom postupku?

Aktualni postupak protiv vjeroučitelja osumnjičenog za javno poticanje na mržnju i nasilje nakon objavljena snimka njegovog skandaloznog istupa tijekom nastave, povod nam je za upite koji se nameću sami po sebi: može li privatna snimka biti valjani dokaz u kaznenom postupku? Kada i za koga može ili ne može? U sudskoj praksi već je nekoliko velikih suprotnosti, a gost emisije Teme dana STV-a koji nas iz svog stručnog, pravnog stajališta informira i educira, poznati je osječki odvjetnik Dražen Srb.

Piše: Republika.eu / STV

Naime, aktualni postupak protiv vjeroučitelja osumnjičenog za javno poticanje na mržnju i nasilje nakon što je objavljena snimka njegovog skandaloznog istupa tijekom nastave, povod je za upite koji se nameću sami po sebi: može li privatna snimka biti valjani dokaz u kaznenom postupku? Kada i za koga može ili ne može?

Jer, imamo već u sudskoj praksi velikih suprotnosti, a gost koji večeras iz svog stručnog, pravnog stajališta informira, a možemo reći i educira gledatelje, poznati je osječki odvjetnik Dražen Srb.

U emisiju se svojim pitanjima možete uključiti i Vi, na telefone 031/203-444 i 031/203-666.