Nogomet

KLUB SLAVI ROĐENDAN

Svakoj bebi rođenoj danas u osječkom rodilištu NK Osijek daruje 1.947 kuna!

Pod motom „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijeloplavi!“, svi rođeni u osječkom rodilištu 27.2.2018. bit će nagrađeni iznosom koji se odnosi na godinu osnutka Kluba.

NK Osijek slavi rođendan, svakoj bebi rođenoj danas u osječkom rodilištu klub daruje 1.947 kuna!   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu / NK Osijek

Nogometni klub Osijek u utorak, 27. veljače, slavi svoj 71. rođendan. Marketing kluba pobrinuo se za iznenađenja, a najveće će svakako biti darivanje novorođenih sugrađanki i sugrađana. Naime, svaka beba koja na svijet, u osječkom rodilištu, dođe tijekom 27.02., dobit će 1.947 kuna na štednoj knjižnici. 

Iznos je simboličan jer je riječ o godini osnutka najpopularnijeg sportskog kolektiva Slavonije i Baranje. Dakako da se podrazumijeva i posebna čestitka roditeljima, uz bijelo-plava obilježja kao što je bodi, a te će djevojčice i dječaci dobiti i članske iskaznice Bijelo-plavog kluba. Bit će to prigodna akcija pod motom „Najljepši poklon gradu na Dravi je kada se rodi mali bijelo-plavi!“. Roditelji novorođenih trebaju se javiti u marketing NK Osijek, odnosno na mail marketing@nk-osijek.hr.

Na webu i na društvenim mrežama kluba izvijestit će o tomu tko je sve rođen u tih 24 sata, 27. veljače. Prigodno, u tijeku je online Natječaj na Facebook stranici NK Osijek u kojem navijači šalju fotografije ili video zapise svojih čestitki Klubu koji će nagraditi najbolje, odnosno najzanimljivije uradke.