Zabava

VRUĆA POZA

Seksi Nives pokazala guzu u kožnim hlačama

Nakon što je prošli tjedan proslavila 200 tisuća pratitelja na Instagramu, obožavatelje je počastila fotografijom gole stražnjice,a sada se pohvalila i fotografijom u uskim kožnim hlačama.

Nives Celzijus   FOTO:facebook.com/nivescelsius69/
Piše: Republika.eu

 Pjevačica, spisateljica i glumica je prošli tjedan dosegla brojku od 200 tisuća pratitelja na Instagramu i završila u Daily Staru. Britanski tabloid se raspisao o Nives zbog fotografije gole stražnjice, ali i zbog priče o seksu sa bivšim suprugom na stadionu zagrebačkog Dinama. "Prezgodna hrvatska WAGs-ica svojevremeno se hvalila seksom na centru stadiona s bivšim suprugom Dinom Drpićem, a danas zavodi Instagram" napisao je Daily Star u članku.

Nives gotovo svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na svom profilu, pa je objavila i fotografiju na kojoj pozira u krevetu u uskim kožnim hlačama koje ističu njenu stražnjicu. "Moje svakodnevne brige, nemam šta za obući... Ako dovoljno dugo piljim u ormar, možda se stvori nešto što želim", napisala je Nives uz fotografiju i skupila preko 16 tisuća lajkova.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on