Osječko-baranjska

ODLUČILI IZMIJENITI TROŠKOVNIK

Grad Osijek poništio javni natječaj za kupovinu alkohola, sada za 176 tisuća kuna bez PDV-a kupuju bezalkoholna pića!

Osječka gradska uprava u ožujku je raspisala javni natječaj kojim su pozivali sve zainteresirane da im dostave ponude za nabavu toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Za sve je bilo planirano utrošiti gotovo 200 tisuća kuna, i to bez PDV-a, o čemu je Republika pisala. No, kako doznajemo - natječaj je poništen, ali je raspisan novi i to za kupnju toplih napitaka i bezalkoholnih pića! Cijena, tek nešto manja... 176 tisuća kuna, naravno bez PDV-a.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu

Natječaj je, doznajemo, poništen jer je Grad Osijek odlučio izmijeniti troškovnik!

Podsjetimo, od bezalkoholnih napitaka zanimljiviji je bio izbor alkoholnih pića na koja su se bili odlučili gradski oci.

PROČITAJTEGrad Osijek javnom nabavom kupuje alkoholna pića, sokove, čajeve, grickalice i sendviče za više od 200 tisuća kuna

U respektabilnom i detaljno razrađenom troškovniku (s dosta pravopisnih pogrešaka), navodilo se kako Grad Osijek želi kupiti 140 limenki Osječkog piva, po 30 butelja kvalitetne Beljske Graševine, odnosno Frankovke, 6 boca Bakarske vodice, 12 boca Jägermeistera, 12 boca rakije Viljamovke, 2 boce Ballantine's whiskeya, ali i 12 litara Jack Danielsa.

Iz nekog razloga od nabave alkoholnih pića odustalo se, a o razlozima pitali smo sam Grad Osijek. Njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.