Republika TV

DAVOR PAVUNA PRED KAMERAMA

"Marš, gamadi, marš! Istabulska konvencija uopće nije o ženama, to razbijanje Boga, čovjeka, obitelji i naroda. Marš van gamadi!"

Kada poznati hrvatskih fizičar i izumitelj, Davor Pavuna, dođe u Osijek, grad u kojem je proveo školske dane, sigurno neće biti dosadno na njegovom predavanju.

Davor Pavuna   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

No, ovaj puta show je priredio pred kamerama STV-a. Nakon što ga je novinar Marin Ćurić upitao: Što biste poručili onima koji vas optužuju da ste populist i previše paranoični?:

"Meni se fućka iz jednostavnog razloga. Ja svaku informaciju koju vama govorim, a govorim u kameru, pogledajte me u oči, imam direktno ili od mojih studenata ili direktno iskustveno. Ja sam jedini živući Hrvat koji je prošao od Sai Babe i Babadžija do hvaljen Isus i Marija. Amen. Prošao sam sve moguće sotonjare. Ja imam doktorat iz fizike, ja sam savjetnik cijeloj planeti, nema zemlje više ozbiljne kojoj nisam savjetnik, što vi ne znate, naravno. Vi vjerojatno imate Samsung kome sam ja bio savjetnik još prije 15 godina. Ja nisam treća liga, ja sam apsolutno prva svjetska liga. To je kao da igrate u Realu i Barceloni, a pitate o nogometu. Dakle, razlika između Davora Pavune i drugih seronja o kojima pričaju po medijima: marš, gamadi jedna, marš. Istanbulska konferencija je zlo, ne radi tobožnje zabrane i bilo čega. To nije o ženama, to je razbijanje Boga, čovjeka, obitelji i naroda. Marš van, gamad, Soros također. Kaj mislite da je Orban blesav? Orban se ponaša kak se normalan čovjek mora ponašati", rekao je u jednome dahu Pavuna, odlazeći od kamere i dobacujući još neprimjerenije riječi:

"Vi ste već drugi iz medija koji pričate sranja. Ajde marš svi skupa, jebote", a sve je na svom Twitteru objavio upravo Ćurić.