Osječko-baranjska

SLAVONCIMA OKO 50 TISUĆA KUNA

Izvučeni dobitnici nagradne igre ''I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna''

Izvučeni su dobitnici velike Pevecove nagrade igre "I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna". Nagradni fond od čak 311 nagrada, od kojih je jedna u iznosu od 100 tisuća kuna, 10 od 10 tisuća kuna i 300 nagrada po tisuću kuna otišlo je diljem Hrvatske. U osječkom prodajnom centru Peveca ukupno je, što se nagradnoga fonda tiče, ostvareno 50-tak tisuća kuna.

Izvučeni dobitnici nagradne igre ''I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna''   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Jedna od sretnih dobitnica je Sandra iz Nuštra. Njoj je u osječkome prodajnom centru Peveca karticu s 10 tisuća kuna uručio Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca.

Pevecu je važna sredina u kojoj posluje, a još važniji su mu ljudi, koji u toj sredine žive zajedno s njim.
 
"Sa zadovoljstvom mogu reći da smo kreirali kartice Pevec kluba i to nam je bio poticaj za nagradnu igru, tim više što smo prešli brojku od 120 tisuća korisnika naše kartice. Također, utorkom nudimo posebne pogodnosti za vlasnike kartica, a u kataloškoj je ponudi dio artikala koji se uz karticu mogu kupiti povoljnije", rekao je Bubalo.
 
Odgovornim radom i brigom za ljude stvaramo ugodno iskustvo kupovine kroz raznoliku ponudu i kvalitetnu uslugu – Pevecova je misija, a vizija – biti dio svakoga doma!