Zabava

VELIKA OČEKIVANJA PUBLIKE OD KONCERTA

Gimnastički DOBRO World cup dovodi S.A.R.S. u Osijek

Osim natjecanja, za vrijeme DOBRO World cupa bit će održano niz priredbi kojim će se građanima Osijeka još više približiti vrhunski sportaši, a sve goste upoznati s bogatom turističkom ponudom Grada Osijeka.

Vibra između ovog banda i osječke uzavrele publike zasigurno će biti galvanizirajuća   FOTO:www.sarsbend.com
Piše: Republika.eu

Tako će se tijekom vikenda održati FEELGOOD WEEKEND, Gastro&Wine&Music Festival. U osječkom Parku Kralja Petra Krešimira IV, nakon kvalifikacijskih natjecanja u petak, 25. svibnja, po uzoru na skijaški Svjetski kup i Snježnu kraljicu,  bit će održano javno izvlačenje startnih brojeva u svih deset disciplina finala koja su na rasporedu u subotu i nedjelju (26. I 27. svibnja). Nakon izvlačenja na kojem će nazočiti svi finalisti, nastupit će grupa SARS, a sve će biti u urbanom lounge ugođaju s upaljenima lampionima i garniturama za sjedenje s velikim jastucima. Dan kasnije (26. Svibnja),  na istom mjestu, nakon prvoga finalnog dana u Gradskom vrtu, sve nazočne zabavljati će grupa The Frajle.

S.A.R.S. je popularan bend na EX-YU području, a svoj prvi koncert u Hrvatskoj održao je u Zagrebu 2009. godine u klubu "Željezničar", koji je bio prepun pred 400-500 ljudi. Nastupali su i sljedećih godina: dva puta na brucošijadi FER-a, jednom u klubu Hangar i jednom na glavnoj pozornici INmusica, a uzlet su doživjeli početkom 2013. kada su tri dana za redom rasprodali zagrebački klub KSET. Imali su tri koncerta zaredom (četvrtak, subota, nedjelja) i u "Tvornici" u Zagrebu u ožujku 2014. 

S.A.R.S je oduvijek imao svoju vatrenu publiku u Osijeku pa će i ovoga puta vibra između ovog banda i osječke uzavrele publike zasigurno biti galvanizirajuća...