Ostalo

PUKNUĆE LIGAMENATA

Cro Cop se teško ozlijedio i završio na operacijskom stolu, otkazan revanš s Nelsonom

Informacije kažu kako je Mirko Filipović doživio jednu od najtežih sportskih ozljeda, odnosno kako su mu puknuli križni ligamenti lijevog koljena. Da bi stvar bila još gora, u pitanju je noga s kojom do sada nije imao problema kao što mu se događalo s desnom. Otpremljen je u bolnicu Sv. Katarina, gdje je odmah dogovorena hitna operacija.

Mirko Filipović   FOTO:Facebook
Piše: Media Servis

Do ozljede je došlo tijekom udarca, u trenucima kada je Cro Cop težinu prebacio na lijevu nogu. Odjednom se čuo pucanj i Filipović je odmah znao o čemu je riječ, budući da je prije 15 godina istu ozljedu doživio na drugom koljenu. Naravno da je borba protiv Nelsona automatski otkazana, pošto je riječ o jednoj od najtežih sportskih ozljeda, od koje oporavak najčešće traje između šest mjeseci i godinu dana, no nekih su se oporavljali i do 18 mjeseci, poput bivšeg UFC prvaka, Dominicka Cruza.

43-godišnji Filipović je ipak uvjeren kako bi brza reakcija mogla dovesti do toga da se vrati treningu prije nego što prognoze to najčešće govore te je najavio kako će u prosincu odraditi svoju planiranu posljednju borbu u karijeri, odnosno na Rizinovom tradicionalnom eventu posljednjeg dana u godini.

 

IZVOR: Fightsite.hr