Nogomet

POZNAT RASPORED ZA PRVIH DEVET KOLA

Bijelo-plavi prvenstvo otvaraju utakmicom protiv Hajduka, potpisao i vratar Ivušić!

Nogometaši Osijeka u 1. kolu nove sezone HNL-a na Gradskom vrtu dočekuju Hajduk! Dočekat će ga pojačani jer je, nakon Kamenara i Radeljića, za bijelo-plave danas potpisao i vratar Ivica Ivušić.

Novo lice u osječkoj svlačionici je 23-godišnji vratar Ivica Ivušić   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu

RASPORED PRVIH DEVET KOLA NOVE SEZONE HNL-a:


1. kolo, 28.7.2018. NK Osijek - HNK Hajduk

2. kolo, 4.8.2018. NK Rudeš -  NK Osijek

3. kolo, 11.8.2018. NK Osijek - NK Istra 1961

4. kolo, 18.8.2018. GNK Dinamo - NK Osijek

5. kolo, 25.8.2018. NK Osijek - NK Slaven Belupo

6. kolo, 1.9.2018. NK Osijek - NK Lokomotiva

7. kolo, 15.9.2018. HNK Rijeka - NK Osijek

8. kolo, 22.9.2018. NK Osijek - HNK Gorica

9. kolo, 29.9.2018. NK Inter Zaprešić - NK Osijek

A novo lice u osječkoj svlačionici je 23-godišnji vratar Ivica Ivušić. On je je u Gradski vrt stigao iz grčkog Olympiacosa s kojim je raskinuo suradnju. S Osijekom je potpisao četverogodišnji ugovor, a prvi dojmovi o novoj sredini su mu i više nego pozitivni.

"Osijek je odličan klub, iz vrha hrvatskog nogometa, tako da nisam morao previše razmišljati kada smo stupili u kontakt. Pratio sam Bijelo-plave u proteklom razdoblju, bilo ih je zadovoljstvo gledati u europskim utakmicama, kao i brojnim derbijima HNL-a u kojima je moja sadašnja momčad jako dobro izgledala. Stigao sam u ambicioznu sredinu i sada je na meni da se izborim za što bolju poziciju", izjavio je Ivušić.

Prvi dio prošle sezone Ivica je proveo u redovima pulske Istre, potom se vratio u Grčku, a sada će zaoštriti konkurenciju s Malenicom i Santinijem, te Kukićem i Antolovićem koji je još na oporavku.

"Prihvatio sam takav izazov iako je bilo i nekih drugih ozbiljnih ponuda, pa i onih klubova koji su najozbiljniji rivali Osijeku. Što se tiče konkurencije, ona je uvijek pozitivna i sve će nas tjerati na maksimalan angažman. Malenicu znam od ranije jer smo se susretali i u mlađim reprezentativnim vrstama, a Santini je također odličan vratar, s puno iskustva", reka  je Ivušić.

PROČITAJTEKarlo Kamenar i Stjepan Radeljić novi su igrači NK Osijek!