Nogomet

IZBORNIK DALIĆ

Vrijeme je za mlađe igrače!

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju za dva dana čeka prijateljska utakmica u Portugalu, a zatim 11. rujna prvi susret Lige nacija sa Španjolskom.

Izbornik Dalić   FOTO: Bruno Konjevic / CROPIX
Piše: Media Servis

Izbornik Zlatko Dalić predstavit će neku novu Hrvatsku, bez nekoliko iskusnih igrača koji su godinama nosili „kockasti dres".

"Jedni odlaze drugi dolaze. Vrijeme je za mlađe igrače i moramo raditi na tome, nama trebaju tri ili četiri nova Rebića, igrači puni energije, želje i ambicije. No, to ne znači da stariji igrači koji su odradili Svjetsko prvenstvo nisu u prvom planu“, poručio je Dalić i istaknuo kako nema velikih rezultatskih imperativa.

„Ove će utakmice biti prilika za provjeru igrača koji dolaze. Neke stvari još moramo analizirati, sve u sklopu priprema za Europsko prvenstvo“, rekao je alić koji se s kapetanom Lukom Modrićem našao među trojicom finalista u izboru za najboljeg igrača, odnosno trenera u izboru Fife.

" Sjajan je to trenutak za hrvatski nogomet. To mi je najveći uspjeh u karijeri, ali ne bi ga bilo da nije bilo srebra u Rusiji i zato se moram zahvaliti igračima. Nadam se da će Luka osvojiti nagradu jer ju zaslužuje, a meni je velika čast biti među tri kandidata za najboljeg trenera", zaključio je Dalić.