Društvo

DAN NEOVISNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Ministar Krstičević posebnu čestitku uputio hrvatskim vojnicima, gardistima i redarstvenicima

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević u ponedjeljak je uputio čestitku povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske svim građanima i građankama, a posebno hrvatskim vojnicima, gardistima i redarstvenicima te poručio kako budućnost sigurne i prosperitetne Hrvatske treba graditi zajedničkim radom i novim generacijama stvarati nove mogućnosti i prilike u domovini.

Krsticevic   FOTO:Ranko Suvar / CROPIX
Piše: HINA

 "Posebnu čestitku upućujem hrvatskim vojnicima, gardistima i redarstvenicima koji su Hrvatskoj omogućili da postane neovisna i samostalna država. Koji su gradili Hrvatsku koja na temeljima Domovinskog rata ide prema naprijed s fokusom na čovjeka koji je najvrjednije što država može posjedovati. 

Naša je obaveza na vrijednostima Domovinskog rata podizati buduće generacije i stvarati im svaki dan nove mogućnosti i prilike u našoj domovini.

Nema sretnijeg čovjeka od onog koji može stvarati, raditi i podizati obitelj u svojoj državi i svojim radom i trudom činiti ju ponosnom.
Zajedničkim radom gradimo budućnost sigurne i prosperitetne Republike Hrvatske.
Svima koji su položili svoje živote za Hrvatsku vječna slava i hvala im", napisao je ministar Krstičević te svim građanima i građankama Republike Hrvatske, pripadnicima i pripadnicama Hrvatske vojske, djelatnicima i djelatnicama Ministarstva obrane, hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji čestitao Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

(Hina) xbdj ybdj