Osječko-baranjska

OBNOVU ČEKALA GODINAMA

Novoobnovljena ambulanta u Tenji pacijentima otvorila vrata

Ambulanta u Tenji pruža pomoć tisućama mještana iz naselja i okolice. Godinama je čekala obnovu, a sada je unutrašnjost zasjala novim sjajem. Preuređene su ordinacije, stigao je i novi namještaj. Obnovu su investirali Osječko-baranjska županija i Dom zdravlja u Osijeku.

Ambulanta u Tenji pruža pomoć tisućama mještana iz naselja i okolice   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

Novoobnovljena ambulanta u Tenji otvorila je svoja vrata. Kao integralni dio Doma zdravlja u Osijeku prošle su godine u zdravstvenu opremu uložili oko 40 000 kuna, a u ovu obnovu višestruko više. Ambulanta sada, nakon godina čekanja, ima potpuno novi izgled.

"Obaveza i dužnost nam je graditi, širiti, modernizirati naše domove zdravlja , našu bolnicu u Našicama i svega onoga što se tiče zdravstva. U ovom trenutku se nalazimo u ambulanti u Tenji obnovljena je sa investicijom od preko 300 000 kuna od koliko je Osječko-baranjska županija investirala 150 000 kuna, ostatak je investirao Dom zdravlja u Osijeku", istaknuo je župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

"Trenutno ovdje u ambulanti obnovljeni su dvije ordinacije obiteljske medicine, prostorije za patronažnu sestru, toalete i toalet za invalide ukupno je uloženo preko 300 000 kuna", kaže ravnatelj Doma zdravlja Osijek Mato Lukić.